Q-Bus Makelaars
Jouw makelaar in Bergen

De makelaar die jij inschakelt in voor de beste deal!
Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Nét dat beetje extra

De beste woningpresentatie
En niks minder dan dat! Je verwacht natuurlijk altijd een makelaar die jouw woning mooi kan presenteren, maar mooi is voor ons niet goed genoeg!

Met eigen apparatuur en middelen
Zo realiseren wij de beste resultaten waarmee jouw woning uitermate goed voor de dag komt.

Zelf ervaren?
Vraag een vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan om te bepalen hoe wij jouw woning zo onderscheidend mogelijk kunnen presenteren.

Verkoopadvies

Of bekijk woningpresentaties in ons aanbod

Dronevlucht 175

Makelaar in Bergen

Optimaal resultaat
Jouw belang staat centraal. Samen voor het beste resultaat. Wij gaan niet voor de snelste verkoop, maar voor de beste deal voor jou. We zijn gretig, maar maken zaken niet mooier dan dat ze zijn. Nieuwsgierig? Lees onze beoordelingen!
IJzersterke dienstverlening
100% Tevredenheidsgarantie. Altijd direct contact met de makelaar. Wij zijn altijd bereikbaar. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Innovatief
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda en onze dronebeelden.

Eerdere (ver)koop ervaringen

10 Anoniem Zuidkerkenlaan 22 24 jun. 2024

Zeer prettige omgang met de heren van Q-bus makelaars. Ze zijn heel goed bereikbaar altijd en zijn heel deskundig op hun vakgebied. We zijn zeer blij dat we voor Q-bus makelaars hebben gekozen.

9.0 Dhr. Van Hooff Kastanjelaan 9 21 mei 2024

ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem

10 Anoniem Dreef 25 03 mei 2024

De samenwerking was van begin tot eind zeer discreet en professioneel. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Deze makelaar is een echte aanrader.

10 Mevr. Sonja Allis Julianaplein 12 06 apr. 2024

Dit is de 2e keer dat we met deze makelaar in zee gaan. Zoek niet verder, topservice en bereikbaarheid. Goede begeleiding met een geweldig eindresultaat.

9.0 Dhr. juriaan Stationsstraat 83 09 feb. 2024

Tijdens het verkoop proces intensief constructief contact wat heeft geleid tot de verkoop van onze woning en tevens uitstekende medewerking ondersteuning aankoop nieuw appartement!

10 Anoniem Kalverkamplaan 4 07 dec. 2023

Er werd snel actie ondernomen. Zaken vakkundig en snel afgehandeld. Korte communicatie lijnen direct met de makelaar.

10 Anoniem Lagendijk 17 C 22 nov. 2023

Top, good geïnformeerd, en begeleid. Bereikbaar gedurende de avond of weekend, heel belangrijk als kopers informatie nodig hebben of willen bieden.. Wij zeggen bedankt.

10 Anoniem Raadhuisweg 1 02 nov. 2023

We zijn zeer deskundig geholpen. Het verkoopproces verliep snel. Het beeldmateriaal was van hoge kwaliteit omdat er veel aandacht aan wordt besteed. Verder verliep de communicatie erg goed, we kregen...

9.3 Anoniem Eikenstraat 54 28 okt. 2023

Deskundige, enthousiaste en snelle service/ begeleiding. Met vertrouwen mijn woning door Q-Bus laten verkopen.

9.8 Dhr. Onno Vink Burgemeester van Roosmalenstraat 11 26 sep. 2023

De expertise en professionaliteit hebben geleid tot een snelle en vlotte verkoop van onze woning in Uitgeest. Ze hebben de markt goed ingeschat en strategisch advies gegeven waardoor we snel...

Makelaar Bergen bezichtiging

Visite van onze makelaar

Snel de waarde van je huis weten?
Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling! Tijdens een waardebepaling komt onze makelaar langs om de waarde van jouw huis vast te stellen.

Verkoopkansen in de huidige markt
Tijdens dit gesprek vertelt hij meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van je woning en krijg je meer informatie over de verkoopcijfers uit jouw omgeving.

Volledig vrijblijvend
Want een goed advies, begint met een goed gesprek en daar hangt niet direct een prijskaartje aan.

Gratis waardebepaling

Waar ben jij mee geholpen?

Wil jij iemand anders blij maken met jouw woning? Wij helpen je daar graag bij. Jouw verhaal is de basis van de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Q-Bus Makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven.

Meer lezen

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Een taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. De hypotheek is de meest voorkomende reden voor een taxatierapport van de woning.

Meer lezen

Back to top