Aankopen

Vind je het lastig om jouw droomwoning te vinden en te kopen? Schakel een aankoopmakelaar in voor de beste kansen!
Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Huis in Bergen kopen?
Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Q-Bus Makelaars begeleiden en adviseren je graag bij deze belangrijke stap in je leven.

Aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Aankoopmakelaar Bergen

Geen gedoe
Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Wij zorgen ervoor dat het gehele aankoopproces tot in de puntjes is geregeld. We ontzorgen je van A tot Z.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Hoe werkt het aankoopproces?

Het aankopen van een huis verloopt in 7 verschillende stappen. Deze lichten we graag toe.

10 Anoniem Zuidkerkenlaan 22 24 jun. 2024

Zeer prettige omgang met de heren van Q-bus makelaars. Ze zijn heel goed bereikbaar altijd en zijn heel deskundig op hun vakgebied. We zijn zeer blij dat we voor Q-bus makelaars hebben gekozen.

9.0 Dhr. Van Hooff Kastanjelaan 9 21 mei 2024

ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem

10 Anoniem Dreef 25 03 mei 2024

De samenwerking was van begin tot eind zeer discreet en professioneel. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Deze makelaar is een echte aanrader.

10 Mevr. Sonja Allis Julianaplein 12 06 apr. 2024

Dit is de 2e keer dat we met deze makelaar in zee gaan. Zoek niet verder, topservice en bereikbaarheid. Goede begeleiding met een geweldig eindresultaat.

9.0 Dhr. juriaan Stationsstraat 83 09 feb. 2024

Tijdens het verkoop proces intensief constructief contact wat heeft geleid tot de verkoop van onze woning en tevens uitstekende medewerking ondersteuning aankoop nieuw appartement!

10 Anoniem Kalverkamplaan 4 07 dec. 2023

Er werd snel actie ondernomen. Zaken vakkundig en snel afgehandeld. Korte communicatie lijnen direct met de makelaar.

10 Anoniem Lagendijk 17 C 22 nov. 2023

Top, good geïnformeerd, en begeleid. Bereikbaar gedurende de avond of weekend, heel belangrijk als kopers informatie nodig hebben of willen bieden.. Wij zeggen bedankt.

10 Anoniem Raadhuisweg 1 02 nov. 2023

We zijn zeer deskundig geholpen. Het verkoopproces verliep snel. Het beeldmateriaal was van hoge kwaliteit omdat er veel aandacht aan wordt besteed. Verder verliep de communicatie erg goed, we kregen...

9.3 Anoniem Eikenstraat 54 28 okt. 2023

Deskundige, enthousiaste en snelle service/ begeleiding. Met vertrouwen mijn woning door Q-Bus laten verkopen.

9.8 Dhr. Onno Vink Burgemeester van Roosmalenstraat 11 26 sep. 2023

De expertise en professionaliteit hebben geleid tot een snelle en vlotte verkoop van onze woning in Uitgeest. Ze hebben de markt goed ingeschat en strategisch advies gegeven waardoor we snel...

Makelaar Ton Martens

"Ik maak graag een afspraak met je om samen het traject van verkoop en/of aankoop te bespreken."

Q-Bus Makelaars is een allround organisatie op alle gebieden binnen de makelaardij, en al jaar en dag een gewaardeerd begrip in de regio. Adviseren is mijn passie bij aankoop- en verkoopopdrachten, verkoop nieuwbouw en advisering bij ontwikkeling van nieuwe woongebieden. Met mijn vastgoed-werkervaring sinds 2001 ben ik al vele jaren makelaar in woningen en bedrijfsmatig vastgoed. De wensen van de klant goed scherp krijgen, is voor mij de basis voor een goed advies. Een prettig contact vind ik belangrijk voor een goede samenwerking. Creativiteit, professionaliteit, betrokkenheid en passie staan bij mij voorop.

Kennismaken?

Plan gerust een afspraak

We adviseren je graag

Neem via het bovenstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Taxatie

Meestal is voor de financiering een taxatie van de woning nodig. Hiervoor heb je altijd een taxatierapport van een gecertificeerde taxateur nodig. De taxateurs van Q-Bus Makelaars zijn weliswaar gecertificeerd, maar in verband met een mogelijke belangenverstrengeling mogen wij in deze situatie geen taxatierapport voor je opstellen; we zijn immers zelf bij de aankoop betrokken. We kunnen je natuurlijk wel desgewenst een gecertificeerde collega-taxateur aanbevelen. Zodra de financiering rond is, stuurt de bank de hypotheekstukken naar de notaris. Voor de datum van levering zorgt de bank dat de hypotheeksom wordt gestort op de derdengeldenrekening van de notaris.

Direct contact met Q-Bus Bergen NH

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top