Bouwkundige keuring aanvragen

Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Bouwkundige keuring aanvragen

Een bouwtechnische keuring geeft je meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Hierbij worden eventuele verborgen gebreken tijdig ontdekt. Hierbij kun je denken aan kozijnen die rot zijn of lekkende leidingen. Dit zijn natuurlijk extreme gevallen, maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat de kleine gebreken je niet opvallen tijdens het bezichtigen van een huis. Je kunt een bouwkundige keuring dan ook laten uitvoeren als je een huis gaat kopen of verkopen.

Direct aanvragen

Homekeur

Onafhankelijke bouwkundige keuring door Homekeur

Homekeur is dé specialist voor bouwkundige keuringen. Met landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs ben je als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur. Na het bezoek op locatie stellen de specialisten van Homekeur een duidelijk bouwkundig rapport samen waarin precies staat omschreven wat er gekeurd is. Je krijgt hiermee een duidelijk adviesrapport waarin is omschreven hoe de eventueel geconstateerde gebreken op te lossen zijn, vergezeld van een helder kostenplaatje. Het bouwkundig rapport wordt in duidelijke taal geschreven inclusief foto’s.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Voer in onderstaand formulier uw informatie in voor de aanvraag van een bouwtechnische keuring. Homekeur zal op werkdagen een afspraak met jou maken en deze bevestigen. Je krijgt uiterlijk binnen één dag reactie op jouw aanvraag.

Back to top