Huis verkopen Bergen

Wil je jouw huis verkopen? Q-Bus Makelaars helpt je graag!
Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Huis in Bergen verkopen?
Doe het met Q-Bus Makelaars. Met ambitie en voor de beste deal! Zo verkopen wij als makelaar in Bergen ieder huis.

Woning verkopen met Q-Bus Makelaars

Optimaal resultaat
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Wij versterken jouw positie als verkoper om ervoor te zorgen dat we samen het beste resultaat behalen. Wij gaan dus niet voor de snelste verkoop, maar halen het onderste uit de kan voor onze klanten. We zijn gretig, maar maken zaken niet mooier dan dat ze zijn. Nieuwsgierig? Lees onze beoordelingen!
IJzersterke dienstverlening
Bij ons kantoor heb je direct contact met de makelaar. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Innovatief
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag samen met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda en onze drone beelden.

Verkoopmakelaar Bergen

Ik sluit voor jou de beste deal, met zorg en aandacht!"
Het kopen, maar ook verkopen van een woning is een van de meeste emotionele gebeurtenissen in een leven. Een goede begeleiding met zorg, aandacht en professionaliteit is daarom belangrijk. Deze persoonlijke begeleiding geef ik je, mét een zakelijke blik zodat ik voor jou de beste deal sluit bij aan- of verkoop van jouw woning.

Elke dag werk ik met veel enthousiasme en plezier. De makelaardij vind ik geweldig! Geen dag is hetzelfde en ik ben dol op woningen; nieuwbouw, historisch, modern of een kluswoning, elke woning heeft iets bijzonders! Bel mij gerust, ik maak graag kennis met jou!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Makelaar Bergen - Mike Martens

Eerdere verkoop ervaringen

9.0 Dhr. Van Hooff Kastanjelaan 9 21 mei 2024

ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem

10 Anoniem Dreef 25 03 mei 2024

De samenwerking was van begin tot eind zeer discreet en professioneel. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Deze makelaar is een echte aanrader.

10 Mevr. Sonja Allis Julianaplein 12 06 apr. 2024

Dit is de 2e keer dat we met deze makelaar in zee gaan. Zoek niet verder, topservice en bereikbaarheid. Goede begeleiding met een geweldig eindresultaat.

9.0 Dhr. juriaan Stationsstraat 83 09 feb. 2024

Tijdens het verkoop proces intensief constructief contact wat heeft geleid tot de verkoop van onze woning en tevens uitstekende medewerking ondersteuning aankoop nieuw appartement!

10 Anoniem Kalverkamplaan 4 07 dec. 2023

Er werd snel actie ondernomen. Zaken vakkundig en snel afgehandeld. Korte communicatie lijnen direct met de makelaar.

10 Anoniem Lagendijk 17 C 22 nov. 2023

Top, good geïnformeerd, en begeleid. Bereikbaar gedurende de avond of weekend, heel belangrijk als kopers informatie nodig hebben of willen bieden.. Wij zeggen bedankt.

10 Anoniem Raadhuisweg 1 02 nov. 2023

We zijn zeer deskundig geholpen. Het verkoopproces verliep snel. Het beeldmateriaal was van hoge kwaliteit omdat er veel aandacht aan wordt besteed. Verder verliep de communicatie erg goed, we kregen...

9.3 Anoniem Eikenstraat 54 28 okt. 2023

Deskundige, enthousiaste en snelle service/ begeleiding. Met vertrouwen mijn woning door Q-Bus laten verkopen.

9.8 Dhr. Onno Vink Burgemeester van Roosmalenstraat 11 26 sep. 2023

De expertise en professionaliteit hebben geleid tot een snelle en vlotte verkoop van onze woning in Uitgeest. Ze hebben de markt goed ingeschat en strategisch advies gegeven waardoor we snel...

10 Anoniem De Bakker 45 09 sep. 2023

Wij zijn zeer tevreden met de service van Q-Bus! Ton heeft ons vanaf het allereerste contact goed geïnformeerd en geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen/vragen en stond tijdens het hele...

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek aanvragen

Een goed advies is niet direct een bindend contract

Elkaar leren kennen, de mens en het verhaal achterhalen en een passend advies geven. Dat is onze basis en kan gemakkelijk door het formulier in te vullen.

Stap 1: Vul het formulier in
Stap 2: Er wordt contact opgenomen om te bepalen waar jij behoefte aan hebt
Stap 3: Er volgt een (vervolg)afspraak

Waar ben jij mee geholpen?

Ik beantwoord graag alle vragen.

Neem via het bovenstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Courtage

Bij verkoop wordt de courtage berekend over de gerealiseerde verkoopprijs. Afhankelijk van de prijsklasse en de courantheid van jouw woning hanteert Q-Bus Makelaars een scherpe courtage. Na het kennismakingsgesprek krijg je van ons een offerte.

Combinatie opdracht

Bij een gecombineerde opdracht (aan-/verkoop, twee verkopen, etc.), berekent Q-Bus Makelaars een gereduceerd tarief over de tweede transactie

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Vraag een gratis waardebepaling aan!

Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Back to top