Diensten

Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Volledige ontzorging. Punt.

Bij ons krijg je complete service en volledige ontzorging. Jij krijgt altijd de beste deal op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Altijd direct contact met de makelaar. Altijd bereikbaar voor onze klanten. Altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Kies je voor onze dienstverlening? Dan krijg je gegarandeerd deskundigheid. Bekijk hier al onze diensten.

Full-service dienstverlening

Wil jij iemand anders blij maken met jouw woning? Wij helpen je daar graag bij. Jouw verhaal is de basis van de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Q-Bus Makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven.

Meer lezen

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Een taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. De hypotheek is de meest voorkomende reden voor een taxatierapport van de woning.

Meer lezen

Het verhuren van jouw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en uitgebreid NVM-netwerk zorgen wij voor een optimale afstemming tussen jouw wensen en de verhuurmarkt.

Meer lezen

Bij Q-Bus Makelaars kun je altijd een vakkundig advies op maat verwachten om de meest gunstige voorwaarden en verkoop-/verhuurprijs te realiseren. We helpen je graag met het verkopen of verhuren van jouw bedrijfsunit.

Meer lezen

Bij een taxatie van een bedrijfspand wil je zeker zijn dat de taxateur deskundig en betrouwbaar is. Een taxatie is belangrijk voor de financiering of het aanpassen van de financiering voor het aankopen dan wel verbouwen van een bedrijfspand.

Meer lezen

Bij Q-Bus Makelaars staan wij klaar voor iedere ondernemer, of je nu wilt huren of kopen. We helpen je graag met het kopen of huren van een gepaste bedrijfsruimte.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze makelaars

Wil jij gebruik maken van onze dienstverlening? Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? We horen graag van je!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top