Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Vraag nu jouw gratis waardebepaling aan en laat direct de actuele waarde van je huis bepalen door een ervaren makelaar.
Opfunda beoordeeld met een: 9,7

Gratis waardebepaling van jouw huis

Overweeg je te verhuizen en wil je graag weten wat jouw huis op het moment waard is? Bij Q-Bus Makelaars kun je altijd een gratis waardebepaling aanvragen. Hierin geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en van de mogelijkheden van jouw woning. Geheel vrijblijvend! Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreid advies over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en de presentatiemogelijkheden. Na dit gesprek kan jij beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van je woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De onderhoudsstaat van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De omgeving van jouw woning.

Verkoopstrategie

Naast de waarde van je woning bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van jouw woning. Zo krijg je meteen een beeld van hoe onze dienstverlening eruit kan zien. Je krijgt een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden om de waarde van je woning te verhogen.

Makelaar Dees Zonjee

"Klanten moet je niet iets willen verkopen; je moet ze willen helpen!"

Mijn dagelijkse bezigheden als registermakelaar bij Q-Bus Makelaars richten zich op o.a.: verkoop, aankoop, advisering en projectbegeleiding met ruimte en oog voor het menselijke aspect. Het dagelijks adviseren maken mijn werk interessant en uitdagend. De aan- of verkoop van een woning is voor veel mensen een spannende en emotionele aangelegenheid. Om hierbij te mogen helpen is een prachtige taak welke bij een succesvolle deal, niet alleen mijn opdrachtgever, maar ook mijzelf, ontzettend veel voldoening geeft. Overweeg je om te verhuizen of heb je net DIE ene woning op het oog? Neem gerust contact met mij op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Plan je gratis waardebepaling

Q-Bus Makelaars

Optimaal resultaat
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Wij versterken jouw positie als verkoper om ervoor te zorgen dat we samen het beste resultaat behalen. Wij gaan dus niet voor de snelste verkoop, maar halen het onderste uit de kan voor onze klanten. We zijn gretig, maar maken zaken niet mooier dan dat ze zijn. Nieuwsgierig? Lees onze beoordelingen!
IJzersterke dienstverlening
Bij ons kantoor heb je direct contact met de makelaar. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Innovatief
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda en onze drone beelden.

Plan gerust een afspraak

We komen graag bij je langs

Neem via het formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top