Q-Bus Makelaars

Jouw makelaars in Bergen NH en Uitgeest
Opfunda beoordeeld met een: 9,7

De makelaars van Uitgeest en Bergen NH

In Uitgeest en Bergen NH is Q-Bus Makelaars jouw makelaar. Als makelaars vinden wij dat mensen vóór woningen gaan. Wij houden rekening met jouw wensen, welke vraag jij ook hebt. Op basis van jouw verhaal en voorkeuren gaan we samen voor het beste resultaat. Of dit nu gaat om het aankopen, verkopen of taxatie van een woning of bedrijfspand. Bij ieder traject geven we passend advies en deskundige begeleiding.

  • We kennen de mensen in onze omgeving en weten wat ze willen.
  • We weten hoe een huis leeft en daardoor kunnen wij altijd de juiste koper aan het juiste huis verbinden.
  • Wij trainen onze makelaars geregeld zodat ze altijd op de hoogte blijven.
Makelaar Bergen

Kennismaken?

Met ambitie en voor de beste deal! Zo verkopen wij als makelaar in Bergen NH en Uitgeest ieder huis. Meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 0251 - 31 87 49. Hopelijk tot snel!

Ons team van professionals is begaan met jouw thuis!

Richard Martens RM/RT

Richard Martens RM/RT

Registermakelaar/-taxateur

Richard Martens RM/RT

Registermakelaar/-taxateur

"Binnen ons bedrijf, samen met al mijn Q-Bus collega's gaan we ervoor!"
Ik ben inmiddels al vele jaren Registermakelaar/-taxateur bij Q-Bus Makelaars. Het vak van makelaar/taxateur heeft zoveel interessante aspecten, dat dit voor mij een schot in de roos was. Je krijgt veel te maken met emoties van mensen, zowel van opdrachtgevers als van collega's. Het adviseren en bijstaan van mensen bij het nemen van één van de belangrijkste besluiten in hun leven is dankbaar en mooi werk. Ook de contacten met professionele opdrachtgevers voor nieuwbouw, huurwoningen en taxaties, maken van mijn werk gelukkig geen nine to five job.

Ton Martens ARMT

Ton Martens ARMT

Makelaar

Ton Martens ARMT

Makelaar

"Ik maak graag een afspraak met je om samen het traject van verkoop en/of aankoop te bespreken."
Q-Bus is een allround organisatie op alle gebieden in de makelaardij, en al jaar en dag een gewaardeerd begrip in de regio. Adviseren is mijn passie bij aankoop- en verkoopopdrachten, verkoop nieuwbouw en de ontwikkeling van nieuwe woongebieden. Ik ben al sinds 2001 makelaar in woningen en bedrijfsmatig vastgoed. De wensen van de klant goed scherp krijgen, is voor mij de basis voor een goed advies. Een prettig contact vind ik belangrijk voor een goede samenwerking. Creativiteit, professionaliteit, betrokkenheid en passie staan bij mij voorop.

René Welboren

René Welboren

Financieel Adviseur

René Welboren

Financieel Adviseur

"Als ik de best passende hypotheek niet kan regelen, dan kan niemand het!"
Ik ben al sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Het is prachtig om als vertrouwenspersoon te mogen meedenken over de financiële consequenties van de keuzes die mensen maken. Gaan we verhuizen naar een groter en duurder huis? Wat zijn de consequenties, kunnen we het ons veroorloven? Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan overleg en advies. Ik onderhoud niet alleen het contact met mijn cliënten, maar ook met geldverstrekkers en verzekeraars. Ook zij kennen mij al meer dan 25 jaar. Als ik vertrouwen heb in een cliënt, dan weegt dat zwaar.

Dees Zonjee RM

Dees Zonjee RM

Register Makelaar

Dees Zonjee RM

Register Makelaar

"Klanten moet je niet iets willen verkopen; je moet ze willen helpen!"
Mijn dagelijkse bezigheden als Registermakelaar richten zich op o.a.: verkoop, aankoop, advisering en projectbegeleiding met ruimte en oog voor het menselijke aspect. Het dagelijks adviseren maken mijn werk interessant en uitdagend. De aan- of verkoop van een woning is voor veel mensen een spannende en emotionele aangelegenheid. Om hierbij te mogen helpen is een prachtige taak welke bij een succesvolle deal, niet alleen mijn opdrachtgever, maar ook mijzelf, ontzettend veel voldoening geeft. Overweeg je om te verhuizen of heb je net DIE ene woning op het oog? Neem gerust contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Mike Martens ARMT

Mike Martens ARMT

Makelaar

Mike Martens ARMT

Makelaar

"Ik sluit voor jou de beste deal, met zorg en aandacht!"
Het kopen, maar ook verkopen van een woning is een van de meeste emotionele gebeurtenissen in een leven. Een goede begeleiding met zorg, aandacht en professionaliteit is daarom belangrijk. Deze persoonlijke begeleiding geef ik je, mét een zakelijke blik zodat ik voor jou de beste deal sluit bij aan- of verkoop van jouw woning. Elke dag werk ik met veel enthousiasme en plezier. De makelaardij vind ik geweldig! Geen dag is hetzelfde en ik ben dol op woningen; nieuwbouw, historisch, modern of een kluswoning, elke woning heeft iets bijzonders! Bel mij gerust, ik maak graag kennis met jou!

Makelaar in Uitgeest en Bergen NH

Optimaal resultaat
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Wij versterken jouw positie als verkoper om ervoor te zorgen dat we samen het beste resultaat behalen. Wij gaan dus niet voor de snelste verkoop, maar halen het onderste uit de kan voor onze klanten. We zijn gretig, maar maken zaken niet mooier dan dat ze zijn. Nieuwsgierig? Lees onze beoordelingen!
IJzersterke dienstverlening
Bij ons kantoor heb je direct contact met de makelaar. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Innovatief
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda en onze drone beelden.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top