Verhuur

Van plan om je huis te verhuren? Q-Bus Makelaars helpt je graag verder!

Een goede huur(der) is beter dan een verre vriend!

Het verhuren van jouw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en uitgebreid NVM-netwerk zorgen wij voor een optimale afstemming tussen jouw wensen en de verhuurmarkt.

Alvast Kennismaken?

Of eerst een gratis waardebepaling aanvragen?

Huurders Antecedenten Check (HAC)

Bij onze zoektocht naar betrouwbare huurders worden deze altijd eerst door ons gecontroleerd. Niet alleen controleren we of het aangeboden identiteitsbewijs klopt of is gestolen, wij winnen altijd informatie in over mogelijke huurders bij het Nationaal Meldpunt Ongewenst Huurgedrag over het betalingsgedrag, overlast, woonfraude en in toenemende mate ook criminaliteit.

Risico's beperken

Wij zijn met onze database aangesloten bij incassospecialisten, wooncorporaties, makelaars en gerechtsdeurwaarders en onderling vindt hier een continue informatie-uitwisseling plaats. Met de Check krijgen wij direct meer informatie over de kwaliteit en financiële status van de huurders. Enerzijds is dit een mogelijkheid om de financiële risico's van verhuurders zoveel mogelijk te beperken. Anderzijds helpt de HAC met haar informatie voorkomen dat huurders verplichtingen aangaan die zij niet kunnen nakomen.


Betalingsproblemen bij bestaande huurders vragen om een geheel eigen aanpak en daarom is het zaak juist vooraf de problemen of risico's in kaart te brengen om zo problemen met huurders te voorkomen. Maar ook positieve informatie over personen wordt geregistreerd. Zoals positief betaalgedrag, onroerend goed bezit, vaste telefoonaansluitingen op naam en adres of andere geregistreerde eigendommen.

Neem contact met onze makelaar op

Het verwondert ons iedere keer weer hoe snel en eenvoudig deze zogenaamde probleemhuurders weer een huurwoning hebben gevonden bij verhuur "in de particuliere sfeer". Omdat het voor particuliere verhuurders niet mogelijk is om huurders vooraf te screenen vormen zij een makkelijke prooi voor kwaadwillende huurders, die “gesteund” door de privacywetgeving een spoor van onverhaalbare kosten, vernielingen en narigheid achterlaten.

Heb jij geen zin in dat gedoe met "achter je geld aanlopen"?

Desgewenst incasseren wij de maandelijkse huur bij jouw huurder(s). Mocht het onverhoopt toch mis gaan, dan nemen wij de aanmaningsprocedure ook voor onze rekening. Wij nemen je graag al het werk uit handen. Van het zoeken naar een betrouwbare huurder naar het opstellen van de huurovereenkomst, tot het innen van de maandelijkse huur. Inclusief alles wat daar tussen in zit en daar eventueel achteraan komt.

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor je klaar voor de verhuur van jouw woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

10 Anoniem Dreef 25 03 mei 2024

De samenwerking was van begin tot eind zeer discreet en professioneel. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Deze makelaar is een echte aanrader.

10 Mevr. Sonja Allis Julianaplein 12 06 apr. 2024

Dit is de 2e keer dat we met deze makelaar in zee gaan. Zoek niet verder, topservice en bereikbaarheid. Goede begeleiding met een geweldig eindresultaat.

9.0 Dhr. juriaan Stationsstraat 83 09 feb. 2024

Tijdens het verkoop proces intensief constructief contact wat heeft geleid tot de verkoop van onze woning en tevens uitstekende medewerking ondersteuning aankoop nieuw appartement!

10 Anoniem Kalverkamplaan 4 07 dec. 2023

Er werd snel actie ondernomen. Zaken vakkundig en snel afgehandeld. Korte communicatie lijnen direct met de makelaar.

10 Anoniem Lagendijk 17 C 22 nov. 2023

Top, good geïnformeerd, en begeleid. Bereikbaar gedurende de avond of weekend, heel belangrijk als kopers informatie nodig hebben of willen bieden.. Wij zeggen bedankt.

10 Anoniem Raadhuisweg 1 02 nov. 2023

We zijn zeer deskundig geholpen. Het verkoopproces verliep snel. Het beeldmateriaal was van hoge kwaliteit omdat er veel aandacht aan wordt besteed. Verder verliep de communicatie erg goed, we kregen...

9.3 Anoniem Eikenstraat 54 28 okt. 2023

Deskundige, enthousiaste en snelle service/ begeleiding. Met vertrouwen mijn woning door Q-Bus laten verkopen.

9.8 Dhr. Onno Vink Burgemeester van Roosmalenstraat 11 26 sep. 2023

De expertise en professionaliteit hebben geleid tot een snelle en vlotte verkoop van onze woning in Uitgeest. Ze hebben de markt goed ingeschat en strategisch advies gegeven waardoor we snel...

10 Anoniem De Bakker 45 09 sep. 2023

Wij zijn zeer tevreden met de service van Q-Bus! Ton heeft ons vanaf het allereerste contact goed geïnformeerd en geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen/vragen en stond tijdens het hele...

10 Dhr. Kees van den Aarssen Plevierstraat 46 26 aug. 2023

Altijd bereikbaar (inclusief weekend en avond) via WhatsApp waar meestal direkt wordt gereageerd. Deze makelaar kent de lokale markt inside out en maakte al hun beloftes waar. We kregen goed advies en...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top