Verhuur jouw huis met Q-Bus Makelaars

Een goede huur(der) is beter dan een verre vriend!

Het verhuren van jouw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en uitgebreid NVM-netwerk zorgen wij voor een optimale afstemming tussen jouw wensen en de verhuurmarkt.

Huurders Antecedenten Check (HAC)

Bij onze zoektocht naar betrouwbare huurders worden deze altijd eerst door ons gecontroleerd. Niet alleen controleren we of het aangeboden identiteitsbewijs klopt of is gestolen (ID-Check), wij winnen altijd informatie in over mogelijke huurders bij het Nationaal Meldpunt Ongewenst Huurgedrag (NMOH) over het betalingsgedrag, overlast, woonfraude en in toenemende mate ook criminaliteit (bijv. het bezit van een wietplantage). Wij zijn met onze database aangesloten bij incassospecialisten, wooncorporaties, makelaars en gerechtsdeurwaarders en onderling vindt hier een continue informatie-uitwisseling plaats. Met de Huurders Antecedenten Check krijgen wij direct meer informatie over de kwaliteit en financiële status van de huurders. Enerzijds is dit een mogelijkheid om de financiële risico's van verhuurders zoveel mogelijk te beperken. Anderzijds helpt de Huurders Antecedenten Check met haar informatie voorkomen dat huurders verplichtingen aangaan die zij niet kunnen nakomen.


Betalingsproblemen bij bestaande huurders vragen om een geheel eigen aanpak en daarom is het zaak juist vooraf de problemen of risico's in kaart te brengen om zo problemen met huurders te voorkomen. Maar ook positieve informatie over personen wordt geregistreerd. Zoals positief betaalgedrag, onroerend goed bezit, vaste telefoonaansluitingen op naam en adres of andere geregistreerde eigendommen.

Het verwondert ons iedere keer weer hoe snel en eenvoudig deze zogenaamde probleemhuurders weer een huurwoning hebben gevonden bij verhuur "in de particuliere sfeer". Omdat het voor particuliere verhuurders niet mogelijk is om huurders vooraf te screenen vormen zij een makkelijke prooi voor kwaadwillende huurders, die “gesteund” door de privacywetgeving een spoor van onverhaalbare kosten, vernielingen en narigheid achterlaten.

Heb jij geen zin in dat gedoe met "achter je geld aanlopen"?

Desgewenst incasseren wij de maandelijkse huur bij jouw huurder(s). Mocht het onverhoopt toch mis gaan, dan nemen wij de aanmaningsprocedure ook voor onze rekening. Wij nemen je graag al het werk uit handen. Van het zoeken naar een betrouwbare huurder naar het opstellen van de huurovereenkomst, tot het innen van de maandelijkse huur. Inclusief alles wat daar tussen in zit en daar eventueel achteraan komt.

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor je klaar voor de verhuur van jouw woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

8.8 Anoniem Wijzend 46 03 feb. 2023

Snelle en adequate informatie en begeleiding. Zeer fraaie brochure en video op Funda van het huis, tuin en directe omgeving. Zeker aan te bevelen.

10 Anoniem Esdoornlaan 1 01 jan. 2023

We zijn heel erg tevreden! Hij was goed bereikbaar, dacht met ons mee en gaf ons goede tips waardoor de verkoop voorspoedig verliep. Het is dat we nooit meer gaan verhuizen maar anders zouden we...

9.0 Dhr. Sipke Oosten Zwet 3 A 22 dec. 2022

contact verliep uitermate prettig werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang behulpzaam prettig in omgang deskundig

8.8 Anoniem Cornelis Corneliszoonstraat 12 14 dec. 2022

Wij zijn zeer tevreden over de service van Qbus makelaars. Er zijn prachtige foto's gemaakt en in het gehele proces van verkoop en aankoop zijn wij goed geadviseerd en begeleid. De samenwerking was...

9.0 Anoniem Lindenlaan 50 B 05 dec. 2022

Prima makelaar, houdt je goed op de hoogte. Realistisch, vriendelijk en goede adviezen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij ons huis ook goed zal verkopen.

9.8 Dhr. Kooiman Vlietgors 22 27 nov. 2022

Wij waren erg blij met de voortgang en verloop van de verkoop van ons huis. Deskundige zeer aardige makelaar welke precies weet ... op het moment van verkoop hoe de roerige actuele huizenmarkt op dat...

10 Dhr. Mol Burgemeester van Roosmalenstraat 6 31 okt. 2022

Vanaf het eerste contact wisten we meteen wat wij aan onze makelaar Q-bus hadden. Duidelijk, direct en eerlijk. Daardoor hebben we het hele proces om ons huis te verkopen als zeer prettig ervaren.

10 Dhr. Joost Goedhart Europaplein 74 10 okt. 2022

Fantastische begeleiding bij het verkopen van me apartement Ton en Richard hebben goed werk geleverd snel en goed verkocht!

10 Mevr. Hamburg Sternweg 2 28 sep. 2022

Ons contact was en is nog steeds prima. We worden goed begeleid en de presentatie van onze woning op Funda en de brochure voor de belangstellenden was ook goed verzorgd. We zouden zo weer met Qbus in...

8.5 Anoniem Houtendijk 4 19 sep. 2022

Wij kozen voor Q-Bus, omdat ze al eerder een huis in onze straat hadden verkocht, en om hun mooie presentaties. Ze maakten snel een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dat heeft ons over de streep...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top