Huis verkopen in Bergen

Een goede vraagprijs voor jouw woning is belangrijk. Daarom komt Q-Bus Makelaars bij jouw thuis om de woning te inspecteren en om jou advies te geven. Er wordt tijdens de inspectie gelet op de ligging en de technische staat van je woning.

Verkoopmakelaar in Bergen

Wij regelen dat alle vragen over jou woning goed beantwoord worden, wij kijken via de NVM-database voor woonobjecten naar de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Zo krijg jij een duidelijk en eerlijk beeld over de prijzen waar de woningen in jouw buurt voor verkocht zijn.

Energielabel woning in Bergen

Ook informeren wij jou over het verplichte energielabel. Uiteraard krijg je na ons bezoek een uitstekend en eerlijk advies over een realistische vraagprijs. De waarde indicatie wordt met onze makelaars van Q-Bus makelaars uitvoerig en duidelijk besproken.

Waardebepaling Bergen

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning. Onze makelaar komt graag bij je langs.

Woning verkopen Bergen

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening).

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

Back to top