Huis kopen in Bergen

Je geeft Q-Bus Makelaars een aankoopopdracht. Vervolgens komen we een courtage overeen. Wij schrijven je in en bouwen je online zoekprofiel. Vanaf dat moment krijg je woningen die aan jouw wensen voldoen in je mailbox. Deze berichten krijg je vaak nog net vóór de woning op funda verschijnt. Hierdoor krijg je een belangrijke voorsprong op andere geïnteresseerden: soms kun je al in onderhandeling zijn op het moment dat de woning op funda.nl verschijnt. Op je persoonlijke pagina kun je specifieke vragen stellen over het aanbod binnen je zoekprofiel.

Aankoopmakelaar in Bergen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Q-Bus Makelaars begeleiden en adviseren je graag bij deze belangrijke stap in je leven. Het aankopen van een huis verloopt in 7 verschillende stappen. Deze lichten we graag toe.

Volledige ontzorging

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Wij zorgen ervoor dat het gehele aankoopproces tot in de puntjes is geregeld. We ontzorgen je van A tot Z.

Bouwkundige keuring Bergen

Een bouwtechnische keuring geeft je meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Hierbij worden eventuele verborgen gebreken tijdig ontdekt. Hierbij kun je denken aan kozijnen die rot zijn of lekkende leidingen.

Woning kopen Bergen

Ben je er over uit en wil je gaan bieden op je droomwoning? Dan adviseert Q-Bus Makelaars over de beste biedingsstrategie. Onze makelaars zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring met het bepalen van de juiste waarde. Bovendien kunnen wij als NVM-makelaar in de NVM-database kijken, zo kunnen we zien wat de huidige marktwaarde is van vergelijkbare woningen in de buurt. Breng je een bod uit? Dan kan Q-Bus Makelaars het bod op jouw verzoek van ontbindende voorwaarden voorzien. Een verkoopovereenkomst wordt ontbonden als niet aan die voorwaarden voldaan is. Voorbeelden van ontbindende voorwaarden zijn financieringsvoorbehoud, bouwkundige keuring en de NVM No-Risk clausule.

Schakel onze aankoopmakelaar in

Wil je kijken wat onze aankoopmakelaar voor jou kan betekenen? Kom kennismaken tijdens een gratis aankoopadviesgesprek!

Vrijblijvend kennismaken

Back to top