Q-Bus Makelaars Bergen NH

Soldaatweg 28

1521 RL Wormerveer
€ 295.000 k.k.
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

TE KOOP SOLDAATWEG 28 - WORMERVEER

Het "Manhattan" bedrijfsgebouw, waar deze bedrijfsunit deel van uitmaakt, is een kwalitatief hoogwaardig gebouw. Fraai vormgegeven door architectenbureau Piet Wieringa en gebouwd met duurzame en degelijke materialen. Standaard hebben de units een representatieve kantoorruimte en een verdiepingsvloer. Door de flexibiliteit van de units zijn deze geschikt voor vele soorten bedrijven zoals handelsbedrijven, productiebedrijven, dienstv

...

TE KOOP SOLDAATWEG 28 - WORMERVEER

Het "Manhattan" bedrijfsgebouw, waar deze bedrijfsunit deel van uitmaakt, is een kwalitatief hoogwaardig gebouw. Fraai vormgegeven door architectenbureau Piet Wieringa en gebouwd met duurzame en degelijke materialen. Standaard hebben de units een representatieve kantoorruimte en een verdiepingsvloer. Door de flexibiliteit van de units zijn deze geschikt voor vele soorten bedrijven zoals handelsbedrijven, productiebedrijven, dienstverleners en ambachtsbedrijven.

Als ondernemer wilt u zich professioneel presenteren en daarbij is uw bedrijfshuisvesting het visitekaartje. De "Manhattan" bedrijfsunits zijn professionele, zakelijke gebouwen met een luxe en vriendelijke uitstraling. Rondom het bedrijvencomplex is, op eigen terrein, ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Qua bereikbaarheid ligt het bedrijfspand mooi centraal ten opzichte van diverse steden als Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk, Alkmaar, Purmerend, e.o.; allen goed bereikbaar middels nabijgelegen Rijks(snel)wegen.

INDELING
De begane grond is circa 135 m2 waarvan een deel is ingericht als kantoor en entree. Bij de grote overheaddeur is een vide gemaakt, zodat u met de (vracht-)auto inpandig kunt laden en lossen. Door de open vide kan de verdiepingsvloer van circa 100 m2 gebruikt worden als opslag-, werk- of kantoorruimte. Een deel van de verdiepingsvloer is bestemd voor kantoor. Totaal heeft u circa 235 m2 nuttig vloeroppervlak.

Aanvaardingsdatum: 01 januari 2024
Vraagprijs eur. 295.000,-

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
€ 295.000 k.k.
Aangeboden sinds:
03-10-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2001
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
Perceeloppervlakte:
143m²
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
195 m²
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1500 kg
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp:
40 m²
Bedrijfsruimte kantoorruimte verdiepingen:
2

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
Voldoende aanwezig

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
Q-Bus Makelaars Uitgeest 0251 - 31 87 49
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?
Back to top