Mijn favorieten

Een goede huur(der) is beter dan een verre vriend!

Het verhuren van uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en uitgebreid NVM-netwerk zorgen wij voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de verhuurmarkt.
 

Huurders Antecedenten Check (HAC)
Bij onze zoektocht naar betrouwbare huurders worden deze altijd eerst door ons gecontroleerd. Niet alleen controleren wij of het aangeboden identiteitsbewijs klopt of is gestolen (ID-Check), wij winnen altijd informatie in over mogelijke huurders bij het Nationaal Meldpunt Ongewenst Huurgedrag (NMOH) over het betalingsgedrag, overlast, woonfraude en in toenemende mate ook criminaliteit (bijv. wietplantage). Wij zijn met onze database aangesloten bij incassospecialisten, wooncorporaties, makelaars en gerechtsdeurwaarders en onderling vindt hier een continue informatie-uitwisseling plaats. Met de Huurders Antecedenten Check krijgen wij direct meer informatie over de kwaliteit en financiële status van de huurders. Enerzijds is dit een mogelijkheid om de financiële risico's van verhuurders zoveel mogelijk te beperken. Anderzijds helpt de Huurders Antecedenten Check met haar informatie voorkomen dat huurders verplichtingen aangaan die zij niet kunnen nakomen.

Betalingsproblemen bij bestaande huurders vragen om een geheel eigen aanpak en daarom is het zaak juist vooraf de problemen of risico's in kaart te brengen om zo problemen met huurders te voorkomen. Maar ook positieve informatie over personen wordt geregistreerd. Zoals positief betaalgedrag, onroerend goed bezit, vaste telefoonaansluitingen op naam en adres of andere geregistreerde eigendommen.

Het verwondert ons iedere keer weer hoe snel en eenvoudig deze zgn. probleemhuurders weer een huurwoning hebben gevonden bij verhuur "in de particuliere sfeer". Omdat het voor particuliere verhuurders niet mogelijk is om huurders vooraf te screenen vormen zij een makkelijke prooi voor kwaadwillende huurders, die “gesteund” door de privacywetgeving een spoor van onverhaalbare kosten, vernielingen en narigheid achterlaten.

 
Heeft u geen zin in dat gedoe met "achter je geld aanlopen"?
Desgewenst incasseren wij de maandelijkse huur bij uw huurder(s) en als het dan onverhoopt toch mis gaat, dan nemen wij de aanmaningsprocedure  ook voor onze rekening.
 
Wij nemen u graag een hoop werk uit handen. Van het zoeken naar een betrouwbare huurder, naar het opstellen van de huurovereenkomst, tot het innen van de maandelijkse huren. Inclusief alles wat daar tussen in zit en daar eventueel achteraan komt.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring