Mijn favorieten

Welkom bij Q-Bus Makelaars

Fijn dat u even de tijd neemt om onze website te bezoeken. Wij van Q-Bus Makelaars hopen dat u hier de informatie vindt die u zoekt. Maar als u toch nog vragen hebt of aanvullende informatie wenst, laat het ons dan weten via het contactformulier of via ons telefoonnummer van ons kantoor. Wij voorzien u snel van passende informatie en helpen u graag op weg.

In de huidige markt zijn er vele mogelijkheden om uw woning te verkopen. De woningmarkt is de laatste jaren flink in beweging, onder andere door de opkomst van internet. Enige jaren geleden deden geïnteresseerde kopers een rondje makelaars, bekeken etalages en gingen met een pak folders onder de arm naar huis.
Nu kijkt men op het internet en doet men denkbeeldig een rondje makelaars. Er is dus het een en ander veranderd en daar passen wij ons graag bij aan. Onze website is onze etalage en met onze professionele service, persoonlijke aandacht,  enthousiasme en flexibiliteit staan wij voor u klaar. Uw wensen staan bij ons centraal.

Verstand van zaken

Wilt u een woning verkopen of aankopen?
Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!

Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website www.q-vastgoed.nl of per mail: info@q-vastgoed.nl.
U kunt ons ook bellen.

Als extra dienstverlening bieden wij u graag een vrijblijvende waarde-indicatie van uw huidige woning aan. Hiermee heeft u direct een goed beeld van de mogelijke (over)waarde en uw financiële mogelijkheden.

Met vriendelijke groet en tot ziens,
Q-Bus Makelaars b.v.

Uw makelaar!