Mijn favorieten

Welkom bij Q-Bus Makelaars

Het kopen of verkopen van een eigen woning is zowel emotioneel als financieel één van de belangrijkste stappen in uw leven. Een moment waarop er veel op u afkomt, er een hoop geregeld moet worden en de nodige kennis en kunde handig is om alles soepel te laten verlopen. Wij zijn er voor u om u tijdens dit traject te helpen.

Onze succesvolle en veelzijdige makelaarskantoren hebben een laagdrempelige, vriendelijke en professionele werkwijze. U kunt bij ons terecht voor alle diensten die te maken hebben met de aankoop of verkoop van uw woning en/of bedrijfsobject. Maar ook van het huren en verhuren van een particuliere woning. Onze enthousiaste makelaars hebben door hun jarenlange ervaring een uitgebreide kennis van de onroerend goed markt in uw directe omgeving. Bij de makelaars van Q-Bus staat professionaliteit en klantgerichte dienstverlening voorop!

Door de unieke combinatie van kennis van de lokale huizenmarkt, onze professionele service en bovenal persoonlijke aandacht, zorgen wij voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van het aankoop- of verkooptraject. Binnen onze makelaardij houden wij ons bezig met onder andere de volgende disciplines:

Aan- en verkoop en taxaties van bestaande woonhuizen
Het enthousiaste team van gespecialiseerde makelaars professionals staan voor u klaar. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen zij over hun aanpak en de procesgang. Belangrijk hierbij is dat wij inspelen op het zoekgedrag en de wensen van de kopers. Dit nemen wij mee in onze adviezen naar onze verkopers zodat wij altijd op de markt vooruit lopen. Wij hebben een zeer uitgebreid zoekersbestand waar wij iedere serieuze woningzoeker in opnemen. Bij Q-Bus Makelaars vinden wij persoonlijke aanpak en begeleiding belangrijk. Hierdoor heeft u uw eigen Q-Bus Makelaar, waarbij de lijnen kort zijn en u het beste resultaat mag verwachten en ook zult krijgen.

Huur en verhuur van particuliere woningen
Bent u opzoek naar een huurwoning of wilt u graag uw eigen woning verhuren? Dan staan onze makelaars voor u klaar. Laat ons weten wat uw wensen zijn in een persoonlijk gesprek. Dan zorgen wij voor de juiste aanpak en het beste resultaat. 

Aan- en verkoop, verhuur en taxaties van bedrijfsobjecten
Q-Bus Makelaars is naast de woningmakelaardij specialist in bedrijfsobjecten. Onze NVM- Bedrijfsmakelaars hebben een uitstekende marktpositie en hebben de kennis en ervaring om in de toekomst de toenemende vraag te kunnen beantwoorden. Wij blijven onze specialisatie up-to-date houden voor al uw vragen. 

Verkoop en advisering van nieuwbouwprojecten
Q-Bus Makelaars is ook gespecialiseerd in het verkopen van nieuwbouwprojecten. Maar daarnaast hebben de professionals ook de expertise en marktinformatie om projectontwikkelaars, overheden, maatschappelijke organisaties te voorzien van diepgaand advies. Advies als het gaat om posities voor (her)ontwikkeling en in geval van uitbreidingslocaties en/of nieuwbouw locaties.


Verstand van zaken

Wilt u een woning verkopen of aankopen?
Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!
 

Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website www.q-vastgoed.nl of per mail: info@q-vastgoed.nl.
U kunt ons ook bellen.
 

Als extra dienstverlening bieden wij u graag een vrijblijvende waarde-indicatie van uw huidige woning aan. Hiermee heeft u direct een goed beeld van de mogelijke (over)waarde en uw financiële mogelijkheden.
 

Met vriendelijke groet en tot ziens,
Q-Bus Makelaars b.v.

 

Uw makelaar!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring