Mijn favorieten

Bent u op zoek naar een woning of heeft u deze al gevonden?

De aanschaf van een nieuwe woning is vaak een strategische of emotionele keuze waarbij u wordt geleid door uw financiële mogelijkheden en uw toekomstplannen.
 
Nederlanders verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven. Dat is dus gemiddeld één keer in de tien jaar. Maar dat gemiddelde zegt natuurlijk in de praktijk niet zoveel: jongeren verhuizen immers veel vaker dan ouderen.
Maar wat wel vast staat is dat de aankoop van een woning voor veel mensen de grootste uitgave in hun leven is. Het kopen van een woning is dus een belangrijke gebeurtenis, waar u niet te gemakkelijk over moet denken. Emoties spelen hierin uiteraard een rol; een woning moet "goed voelen". Maar een verstandige en goede koop komt tot stand door vooral een zakelijke benadering. Wij kunnen hierbij - gesteund door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis - een belangrijke rol voor u spelen!
 
Voordat u een woning koopt, gaat u deze eerst bezichtigen. Deze bezichtiging wordt meestal begeleid door een professional "De verkopende makelaar". Deze makelaar heeft als taak om de woning te verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs onder de meest gunstige voorwaarden. Alleen al daarom is het verstandig om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen!
 
Wij kunnen u met raad en daad bijstaan bij de aankoop van uw droomhuis, ook als dit een nieuwbouwwoning betreft. Wij zijn er voor u, dus 100% partijdig. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject, bepalen een geschikte aankoopprijs op basis van de marktwaarde èn uw persoonlijke wensen. Onze persoonlijke werkwijze laat ù de juiste beslissingen maken en bespaart u tijd, geld, zorgen en problemen!
 
Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en bijzonder aantrekkelijke voorwaarden, maak een vrijblijvende afspraak met onze ervaren makelaars en profiteer!