Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Gladiolenpad 1 in Uitgeest 1911 AZ

Gladiolenpad 1

1911 AZ Uitgeest
Huurprijs € 140,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Winkelruimte/Showroom - Gladiolenpad 1, 1911 AZ Uitgeest

Op een zeer aantrekkelijke locatie in het centrum van Uitgeest bieden wij deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 134 m2 te huur aan. De glazen winkelpui aan de voorzijde en aan de (rechter) zijgevel biedt een weldaad aan (natuurlijke) lichtinval en dit maakt het voor een winkel/showroom natuurlijk extra aantrekkelijk. Een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 134 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte/Showroom - Gladiolenpad 1, 1911 AZ Uitgeest

Op een zeer aantrekkelijke locatie in het centrum van Uitgeest bieden wij deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 134 m2 te huur aan. De glazen winkelpui aan de voorzijde en aan de (rechter) zijgevel biedt een weldaad aan (natuurlijke) lichtinval en dit maakt het voor een winkel/showroom natuurlijk extra aantrekkelijk. Een mooie ruimte dus; ter huisvesting van een wellicht nog veel mooier ondernemersinititatief!

De ruimte is volledig naar uw ondernemerswensen en -inzicht in te richten als winkelruimte(n) of showroom en is gelegen in het dorpscentrum van Uitgeest. Voor de deur en in de onmiddelijke omgeving is volop (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Direct naast de winkelruimte is een ijssalon gevestigd, om de hoek aan de Middelweg (in hetzelfde gebouw) zit een Hema vestiging,  een ambachtelijke bakker en een bloemenzaak. In de nabije omgeving zit een Marskramer, een boekwinkel, een kledingreparatie-atelier en een chinees restaurant. Kortom een leuke, dynamische stek met vele mogelijkheden.

Vloeroppervlak: 134 m2.  
Plafondhoogte: 3,20 meter.

Huurprijs € 1.563,- excl. b.t.w. p/mnd

Voor meer informatie en/of advies over de mogelijkheden kunt u contant opnemen met Q-Bus Makelaars b.v. te Uitgeest. Tel. 0251-318749.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 140,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 134 m² Verkoopoppervlakte 134 m² Frontbreedte 860 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
134 m²
Verkoop vloeroppervlakte
134 m²
Frontbreedte
860 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Gladiolenpad 1, 1911 AZ Uitgeest

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring