Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Trompet 1754 in Heemskerk 1967 DB

De Trompet 1754

1967 DB Heemskerk
Huurprijs € 1.335,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

DE TROMPET 1754 - HEEMSKERK

Bedrijfsunit met kantoorruimte TE HUUR aangeboden

Deze bedrijfsunit, bestaande uit ± 164 m² bedrijfsruimte, waarvan op de begane grond ca. 126 m² en op de eerste verdieping is er ca. 38 m2. Ook is er op de begane grond een kantoorruimte beschikbaar van ca. 22 m2. De unit is gelegen op het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 186 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

DE TROMPET 1754 - HEEMSKERK

Bedrijfsunit met kantoorruimte TE HUUR aangeboden

Deze bedrijfsunit, bestaande uit ± 164 m² bedrijfsruimte, waarvan op de begane grond ca. 126 m² en op de eerste verdieping is er ca. 38 m2. Ook is er op de begane grond een kantoorruimte beschikbaar van ca. 22 m2. De unit is gelegen op het moderne bedrijventerrein De Trompet, welk terrein bekend staat om haar duurzame karakter. Dit uit zich in de grote isolatiewaarde en de energiezuinige bouw met duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Het terrein is omheind en beveiligd. Bij het gehuurde horen tevens twee parkeerplaatsen voor de deur en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

De indeling van de bedrijfsunit is als volgt:
Entree voorzijde met eigen deur naar kantoorruimte en een deur naar de bedrijfsruimte; bedrijfsruimte met geïsoleerde overheaddeur en bergkast v.z.v. warmtepomp. Er is een ruime toiletruimte en een urinoir aanwezig.
Aan de voorzijde van het pand is een kantoorruimte met pantry. Het kantoor is net afgewerkt en zo te betrekken. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur met een aparte loopdeur. De vide is bereikbaar middels de trap in de bedrijfsruimte.


Bijzonderheden:
- Het pand is netjes en goed onderhouden
- het bedrijventerrein wordt bewaakt door middel van camera's, welke zijn aangesloten op een meldkamer en afgesloten middels hekwerk
- het terrein heeft voldoende groen en is omringd door een fraaie waterpartij
- de bereikbaarheid vanaf de A9 is uitstekend
- servicekosten € 20,00 per m2/per jaar exclusief btw, tbv verbruik water, verwarming, elektra, haal- en brengservice poststukken (U hoeft niet zelf naar de brievenbus of naar het postkantoor), vrachtvervoer acceptatie (Uw pakketten en pallets  worden ook bij uw afwezigheid afgeleverd en opgehaald)

Oplevering: 01 maart 2020
Waarborgsom: 2 x maandhuur

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

VIRTUELE TOUR
We nemen u graag mee voor een rondleiding in dit mooie en nette bedrijfspand met kantoorruimte.
Maar u kunt ook alvast de virtuele tour van De Trompet 1754 in Heemskerk bekijken, drukt u hieronder op de start button. We maakten van alle belangrijke ruimtes een 360-graden-opname, waarin u met een hotspot steeds kunt navigeren naar een ander ruimte. Ideaal als u de bedrijfsruimte alvast goed van binnen en buiten compleet wilt gaan bekijken!

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.335,- per maand Aanvaarding Per 02-03-2020 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 186 m² Oppervlakte kantoorruimte 22 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
164 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
22 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar De Trompet 1754, 1967 DB Heemskerk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring