Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Jan Oldenburglaan 13 in Bergen (Nh) 1861 JS

Jan Oldenburglaan 13

1861 JS Bergen (Nh)
Huurprijs op aanvraag
0251-318749

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte Jan Oldenburglaan 13, Bergen NH

Op een zeer aantrekkelijke A-locatie in het centrum van het toeristische Bergen, waar de winkels het gehele jaar 7 dagen per week open mogen zijn, bieden wij deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 200 m2 te huur aan.
De nieuwe...
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte Jan Oldenburglaan 13, Bergen NH

Op een zeer aantrekkelijke A-locatie in het centrum van het toeristische Bergen, waar de winkels het gehele jaar 7 dagen per week open mogen zijn, bieden wij deze aantrekkelijke winkelruimte van ca. 200 m2 te huur aan.
De nieuwe winkelpui aan de voorzijde is bijna 6 meter breed en zorgt voor een weldaad aan daglicht toetreding. Bovendien heeft het een uitnodigend effect om de winkel binnen te stappen, dit maakt het voor een winkel natuurlijk extra aantrekkelijk. De winkel heeft een nieuwe 'beton look' vloer en is volledig voorzien van vloerverwarming.
Een mooie ruimte op zoek naar een wellicht nog mooier ondernemersinitiatief!

De ruimte is volledig naar uw ondernemerswensen en inzicht in te richten als winkelruimte en is gelegen in het winkelhart van Bergen NH. Er is parkeergelegenheid in de straat en in de directe omgeving.
Ontvangen van goederen kan eenvoudig via de achterdeuren in het magazijn welke goed te bereiken is voor bestelwagens en kleine vrachtwagens.

Direct naast de winkelruimte zijn verschillende andere winkels gevestigd. Kortom een leuke, dynamische plek met vele mogelijkheden.

- Totaaloppervlak: 200 m2.
- Verkoopoppervlak: 200 m2.
- Nieuwe vloer met vloerverwarming.
- Plafondhoogte: ca. 2,5 meter.
- Verdere afmetingen zijn te vinden in de plattegrond.
- Nieuwe C.V. Intergas HR Combi.

Zekerheidstelling: waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

Opleveringsniveau: in overleg.

Aanvaarding: in overleg.

VIRTUELE TOURWe nemen u graag mee voor een rondleiding in deze mooie winkelruimte. U kunt de virtuele tour van deze winkel vinden bij de presentatie van de winkelruimte op onze site. Wij maken van alle belangrijke ruimtes een 360-graden opname, en middels een hotspot kunt u navigeren naar een ander ruimte. Ideaal voor als u de winkel alvast goed van binnen en buiten compleet wilt gaan bekijken.

Bent u benieuwd of hier uw winkel kan starten? Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak met Q-Bus Makelaars Bergen op 072-7600566 of mail naar bergen@q-vastgoed.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Verkoopoppervlakte 200 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
200 m²
Verkoop vloeroppervlakte
200 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Jan Oldenburglaan 13, 1861 JS Bergen (Nh)

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.